Sport

Despotović odlazi s klupe Squarea

Despotović odlazi s klupe Squarea

Nakon što je sinoć upisao poraz u Makarskoj od Novog Vremena 5-2 , trener Squarea Frane Despotović napušta trenersku poziciju MNK Square.

-Despotović nije otišao zbog poraza u polufinalu već je pronašao novi trenerski angažman te će iduće sezone biti trener talijanske Mantove – ističu iz Squarea.

Despotović je rođen 25. travnja 1982. u Splitu, a svoju igračku karijeru započeo je rodnom gradu. Igrao je za FC Split od 2003. do 2007. godine gdje je u 90 nastupa upisao 44 pogotka u čijem se dresu dva puta okitio prvakom Hrvatske i osvajačem Kupa te je ujedno igrao i Elitnu rundu Lige prvaka. Nakon Splita igrao je i za MNK Inero, Zvonik i Bituminu, a trenirao je Škver i Genius. Dvije sezone proveo je u Poljskoj gdje je s AFC Akademia osvojio dva naslova, a potom isti učinak ostvario godinu kasnije s momčadi Wisla Krakbet. U sezoni 2013./14. nastupao je za Cagliari futsal gdje je ostvario plasman u osminu finala.

Nakon toga, u sezoni 2014./15. otišao je na Maltu gdje je s momčadi Balzan futsal osvojio drugo mjesto u prvenstvu te Kup i Superkup. Od 2015. do 2018. igrao je za Luxol futsal također na Malti gdje je u tri sezone bio prvak (2016./17.), drugoplasirani (2017./18.) te četverostruki osvajač Superkupa i jednog Kupa. Bio je prvi trener u povijesti na Malti koji se plasirao u glavnu rundu Lige prvaka s momčadi Luxol futsal.

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist