Natrag
25.4.2019 06:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Deši, Leru i ARL gornji prostori zadnje tri lađe

24.10.2013 @ 18:12 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Na sastanku s gradonačelnikom Androm Vlahušićem predstavnici  Art radionice Lazareti i udruge Deša razgovarali su o mogućem smještaju udruga civilnog društva u kompleksu Lazareta.

 
 Radni prijedlog je da se udruge civilnog društva, odnosno Art radionica Lazareti, Deša i Studentski teatar Lero smjeste u gornje prostore osme, devete i desete lađe te da donje prostore koriste  u međusobnom dogovoru ovisno o svojim radionicama i potrebama, rekla nam je Jany Hansal, predsjednica udruge Deša.  

-Konačno rješenje je ne pomolu. Dakle, prema prijedlogu dobivamo gornji prostor zadnje tri lađe, dok donji možemo koristiti u dogovoru s ostalim korisnicima – naglasila je Hansal.
 
Kako se navodi na stranicama Grada Dubrovnika, provođenje današnjeg dogovora podrazumijeva cjelovitu pripremu Lazareta za narednu sezonu, a pravni zastupnici Grada Dubrovnika i udruga sastavit će dodatke ugovorima koji će regulirati nove odnose.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana