Natrag
26.4.2019 10:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

DEŠA predstavila projekt kako zaposliti mlade na otocima

27.3.2014 @ 19:09 Dulist Županija

Podijelite:

Deša Dubrovnik sudjelovala je na 7. Sajmu poslova koji je 26.03. organizirao Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Dubrovnik.

Na okruglom stolu „Kako spriječiti i eliminirati dugotrajnu nezaposlenost mladih na tržištu rada“ svim dionicima zajednice i medijima predstavljen je projekt „Promicanje zapošljivosti mlade populacije na geografsko izoliranim / udaljenim otocima“ koji sufinancira EU u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, sheme za dodjelu bespovratnih sredstava „Podrška programima organizacija civilnoga društva u području zagovaranja i motivacije za društveno isključene skupine“, javljaju iz te Udruge.
Specifični ciljevi projekta su unaprijediti kapacitete udruga nužne za zagovaranje javnih politika usmjerenih ka promicanju zapošljivosti i socijalne uključenosti mladih na geografski izoliranim/udaljenim otocima te poticati učinkovite mehanizme javnoga zagovaranja/lobiranja i osvještavanja javnosti o postojećim uvjetima, problemima i očekivanjima glede zapošljivosti mladih na geografski izoliranim/udaljenim otocima. Projekt će se provoditi na području otoka Korčule, Mljeta, Visa, Rave te poluotoka Pelješca.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana