Natrag
23.2.2019 14:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Deliji i Račiću pobjede u Osijeku!

24.5.2013 @ 23:11 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Dubrovački MMA borci iz UFC Gladiatora Ante 'Walking Trouble' Delija i Antun 'Killer' Račić ostvarili su uvjerljivepobjede u mečevima Final Fight Championship turnira u Osijeku u petak navečer.

22-godišnji Delija je protiv 18-godišnjeg Albanca Egzona Selmanija u MMA teškoj kategoriji još jednom dokazao svu raskoš svog talenta. Delija je borbu riješio u nešto više od tri i pol minute. Opet je presudilo silno 'čekičanje' i 'soccerkick' udarci. Albanac je na polovici prve runde morao pod silinom udaraca sucu 'preporučiti' prekid meča.

– Ovo nikad nisam doživio, najbolja ste publika! Svaka čast Osijek, ova pobjeda je za vas! Pozdravljam i ekipu Gladiator Teama, najbolja smo ekipa u Europi! – istaknuo je Delija poslije dobivenog meča. To mu je osma pobjeda u isto toliko mečeva!

Prethodno, 23-godišnji Antun 'Killer' Račić jednoglasnom je odlukom sudaca odnio pobjedu u meču s Ukrajincem Artakom Nazaryanom u MMA borbi u kategoriji do 66 kilograma.

– Svaki dan trudim se biti kompletan borac, i u 'stojci' i u parteru. Želim biti FFC prvak! – kazao je nakon pobjede Račić, koji sada ima omjer 13-4 u 17 borbi.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana