Sport

Deliji i Račiću pobjede u Osijeku!

Deliji i Račiću pobjede u Osijeku!

Dubrovački MMA borci iz UFC Gladiatora Ante 'Walking Trouble' Delija i Antun 'Killer' Račić ostvarili su uvjerljivepobjede u mečevima Final Fight Championship turnira u Osijeku u petak navečer.

22-godišnji Delija je protiv 18-godišnjeg Albanca Egzona Selmanija u MMA teškoj kategoriji još jednom dokazao svu raskoš svog talenta. Delija je borbu riješio u nešto više od tri i pol minute. Opet je presudilo silno 'čekičanje' i 'soccerkick' udarci. Albanac je na polovici prve runde morao pod silinom udaraca sucu 'preporučiti' prekid meča.

– Ovo nikad nisam doživio, najbolja ste publika! Svaka čast Osijek, ova pobjeda je za vas! Pozdravljam i ekipu Gladiator Teama, najbolja smo ekipa u Europi! – istaknuo je Delija poslije dobivenog meča. To mu je osma pobjeda u isto toliko mečeva!

Prethodno, 23-godišnji Antun 'Killer' Račić jednoglasnom je odlukom sudaca odnio pobjedu u meču s Ukrajincem Artakom Nazaryanom u MMA borbi u kategoriji do 66 kilograma.

– Svaki dan trudim se biti kompletan borac, i u 'stojci' i u parteru. Želim biti FFC prvak! – kazao je nakon pobjede Račić, koji sada ima omjer 13-4 u 17 borbi.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist