Grad

Dan karijera na Sveučilištu u Dubrovniku

Dan karijera na Sveučilištu u Dubrovniku

Sveučilište u Dubrovniku po prvi put organizira Dan karijera, koji će se održati 2. travnja 2014. u Sveučilišnom kampusu (Branitelja Dubrovnika 41).

Svečano otvorenje upriličit će se u 10 sati.

Cilj je Danu karijera omogućiti izravnu komunikaciju gospodarstvenika i studenata; studente upoznati sa stanjem i prilikama na tržištu rada i pomoći im u uspješnoj integraciji na tržištu rada. Tijekom dana, studenti će imati priliku upoznati se s predstavnicima tvrtki, održati intervjue za posao, raspitati se o mogućnostima stručne prakse, ali i stalnog zaposlenja. Tvrtke/institucije sudionicima će predstaviti svoju tvrtku, upoznati ih s trendovima u industriji u kojoj posluju i intervjuirati studente kao potencijalne kandidate za zaposlenje. Više od 40 poslodavaca iz Dubrovačko-neretvanske županije i šire predstavit će svoju tvrtku/instituciju kako bi privukli najbolje studente Sveučilišta u Dubrovniku.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović