Aktualno

Dan karijera američkog koledža RIT Croatia

Dan karijera

Američki koledž RIT Croatia, donedavno poznat kao ACMT, četrnestu godinu za redom orgnizira tradicionalno događanje Dan karijera.

Ovo događanje koje se održava u Royal Princess Hotelu okupilo je studente RIT Croatia i predstavnike tvrtki iz države i regije. Tako se na ovogodišnjem Danu karijera okupilo oko 300 sudionika, studenata i predstavnika renomiranih tvrtki iz Hrvatske i regije, a među njima je i američka tvrtka Stowe Mountain Lodge. Riječ je o luksuznom odmaralištu koje je dio priznate američke grupe Destination Hotels&Resorts, a predstavnici su došli iz dalekog Vermonta kako bi upoznali studente u Dubrovniku. Treba napomenuti kako je cilj događanja omogućiti izravnu komunikaciju gospodarstvenika i studenata te studente upoznati sa stanjem i prilikama na tržištu rada.

-Studentima pružamo obrazovanje usmjereno na razvoj karijere i od prvog dana njihova studija činimo sve kako bismo ih što kvalitetnije pripremili za poslovne izazove i prilike koje ih čekaju nakon diplome. Dan karijera, sada već tradicionalno događanje u Dubrovniku, dio je tog iskustva. Svake godine na događanju sudjeluje sve više tvrtki koje su iznimno zadovoljne radom naših studenata i na to smo jako ponosni – rekao je predsjednik i dekan RIT Croatia Don Hudspeth dodavši:

-Dan karijera iskoristite pametno, jer je ovo ulaganje u vašu budućnost – poručio je.
Ove se godine studentima predstavlja 16 uglednih tvrtki: Adriawinch, CARnet, Coca Cola HBC, Dubrovnik Riviera Hotels, Dubrovnik Sun Gardens, Hilton Imperial Dubrovnik, Importanne Resort, Le Meridien Lav, Oradian, Philip Morris, Phobs, Radisson Blu, Rixos Libertas, Shift Split/Procedo, Stowe Mountain Lodge i Valamar.

Nakon uvodnog dijela slijede prezentacije kompanija, dok se u popodnevnim satima održavaju intervjui predstavnika kompanija s potencijalnim kandidatima. Studenti RIT Croatia aktivno sudjeluju na događanju i izvrsno su pripremljeni jer se prije samog Dana karijera održavaju razni seminari i radionice koje vode istaknuti hrvatski stručnjaci i ugledni profesori.

Pročitajte još

Počeo volonterski projekt ’72 sata bez kompromisa’

Dulist

MINISTRICA BEDEKOVIĆ POTVRDILA Sigurna kuća na jugu Hrvatske do kraja godine

Dulist

Korisnici Josipovca obilježili Dan kruha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija