Grad

ČESTITKE Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Ramazanski Bajram 2014

Čestitke povodom Ramazanskog bajrama uputili su dubrovačkom imamu Salkanu ef. Heriću i svim sugrađanima islamske vjeroispovijesti gradonačelnik Andro Vlahušić, župan Nikola Dobroslavić te Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvansku županiju.
– Poštovani gospodine Heriću, Vama i svim našim građanima islamske vjeroispovijesti u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno upućujem iskrene čestitke u povodu Ramazanskog bajrama. Želim Vam da ovaj veliki praznik dočekate u miru, zdravlju i sreći, okruženi svojim najbližima i dijelite radost blagdanskih dana. Bajram Šerif Mubarek Olsun! – čestitka je gradonačelnika Andra Vlahušića.

– Poštovani gospodine Herić, u prigodi blagdana Ramazanskog bajrama svim vjernicima muslimanske vjeroispovijesti upućujem najiskrenije čestitke u ime Dubrovačko-neretvanske županije, kao i u svoje osobno ime.
Neka ovi dani u kojima se s dostojanstvom obilježava završetak svetog mjeseca Ramazana i ramazanskog posta, pridonesu obnovi duhovnosti vjere i osjećaja solidarnosti. Želim Vam da jedan od najvećih muslimanskih blagdana provedete u miru i radosti obiteljskog zajedništva te da nakon vremena odricanja nastupi vrijeme blagostanja. Bajram Šerif Mubarek Olsun! – čestitao je župan Nikola Dobroslavić.

 

– Najsrdačnije čestitamo svim Dubrovkinjama i Dubrovčanima islamske vjeroispovijedi veliki blagdan islamske civilizacije Ramazanski bajram. Poslije završetka najodabranijeg mjeseca u Islamskom kalendaru – Ramazanu – u kojemu su se vjernici muslimani diljem svijeta odricali svih ovosvjetskih materijalnih užitaka i uživanja od zore do zalaska sunca, dolazi nam najdraži gost u naše domove, obitelji i u naš Grad – Ramazanski bajram! Poruka i ove svemirske svečanosti duha, duhovnosti je u skladu s Kuranom časnim – mir, ljubav, aktivan suživot, poštivanje drugih i drukčijih, raznih i različitih! Neka milost i providnost jednoga, jedinog, jedinstvenog i svima nama zajedničkoga Boga zagrli naš Grad i cijelu domovinu Hrvatsku! Bajram Šerif Mubarek Olsun! – čestitka je Šemsudina Brkovića, predsjednika BNZ DU I DNŽ.

 

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović