DuList IN

ČESTITAMO Udala se ‘mala iz Gruža’!

ČESTITAMO Udala se 'mala iz Gruža'!

Rekli smo ‘da’! – objavila je na društvenim mrežama prelijepa 25-godišnja Lucija Lugomer, ‘mala iz Gruža’ koja je izgradila svjetsku karijeru ‘plus size’ modela, uz fotografiju s novopečenim suprugom, poduzetnikom Danijelom Grlićem.

Lucija i Danijel su tako vjenčanjem okrunili svoju nekoliko godina dugu vezu, a podsjetimo kako ju je Danijel zaprosio prošlog kolovoza baš na Stradunu. Vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi sv. Blaža, gdje su se prije 34-godine vjenčali i njezini roditelji. Otac Željko otpratio ju je do oltara. Nosila je vjenčanicu hrvatskog brenda Royal Bride s 30 metara ruskog bijelog satena i kristalnom čipkom ukrašenom perlama, ali po modelu koji je sama zamislila, a na nogama ručno rađene vjenčane cipele talijanskog brenda Sholala.

Podsjetimo, Lucija Lugomer jedna je od najpoznatijih hrvatskih modela o kojoj pišu i domaći i strani mediji, od Daily Maila do Voguea. Nedavno je postala dijelom pariške Baker Model Management modne agencije, koja inače angažira samo modele iz SAD-a. Osvaja svojim osmijehom, ali i zdravim stavom prema životu.

Sretno mladenci!

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist