Natrag
16.1.2019 19:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

ČESTITAMO Udala se ‘mala iz Gruža’!

10.6.2018 @ 9:33 Dulist dulist IN

Podijelite:

Rekli smo ‘da’! – objavila je na društvenim mrežama prelijepa 25-godišnja Lucija Lugomer, ‘mala iz Gruža’ koja je izgradila svjetsku karijeru ‘plus size’ modela, uz fotografiju s novopečenim suprugom, poduzetnikom Danijelom Grlićem.

Lucija i Danijel su tako vjenčanjem okrunili svoju nekoliko godina dugu vezu, a podsjetimo kako ju je Danijel zaprosio prošlog kolovoza baš na Stradunu. Vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi sv. Blaža, gdje su se prije 34-godine vjenčali i njezini roditelji. Otac Željko otpratio ju je do oltara. Nosila je vjenčanicu hrvatskog brenda Royal Bride s 30 metara ruskog bijelog satena i kristalnom čipkom ukrašenom perlama, ali po modelu koji je sama zamislila, a na nogama ručno rađene vjenčane cipele talijanskog brenda Sholala.

Podsjetimo, Lucija Lugomer jedna je od najpoznatijih hrvatskih modela o kojoj pišu i domaći i strani mediji, od Daily Maila do Voguea. Nedavno je postala dijelom pariške Baker Model Management modne agencije, koja inače angažira samo modele iz SAD-a. Osvaja svojim osmijehom, ali i zdravim stavom prema životu.

Sretno mladenci!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana