Natrag
20.2.2019 20:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘ČELIČNI MATO’ Šutalo i Kralj misle da su iznad zakona! Čekat će sto godina za neke projekte

6.7.2018 @ 12:53 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Valento Šutalo i Ivo Kralj misle da su iznad zakona, iznad Grada Dubrovnika i svih ostalih. E pa mi ćemo im dokazati da nisu i naučit će poštovati ovaj Grad, koji je tu bio puno prije nego su oni počeli graditi – oštar je bio gradonačelnik Mato Franković odgovarajući na pitanje svog stranačkog kolege Gordana Špera o radovima tvrtke PGM Raguse, koji se izvode unatoč zabrani gradnje u sezoni.

-Stat ćemo na kraj divljaštvu pojedinaca koji unatoč sankcijama i odlukama Grada i dalje rade, grade, izvode radove i mi smo za njih neki bezveznjaci. Postoji cijeli niz gradilišta koje smo morali sankcionirati, većina ih se, uključujući brata bivšeg gradonačelnika, primirila i prihvatili su odluku Grada. Valento Šutalo i Ivo Kralj misle da su iznad zakona, iznad Grada i svih ostalih. E pa mi ćemo im dokazati da nisu. Pokazat ćemo im kako i na koji način se odnosiš prema onome koji pljuje po svojim sugrađanima i po Gradu. Deset puta smo ih upozorili, napisali kazne, e pa neće više, čekat ćete sto godina za neke projekte – poručio im je Franković.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana