Aktualno

Carinska uprava u petak ‘prizemljuje’ žičaru?

Carinska uprava još uvijek nije obustavila rad žičare, iako je rok kojega je DORH dao tvrtki Excelsa nekretnine za podmirivanje dugova i sklapanje koncesijskog ugovora istekao 1. travnja.

No, čini se kako bi se to moglo dogoditi već sutra.

Naime, prema pisanju Jutarnjeg lista, Excelsa nekretnine danas su obavijestile svoje zaposlenike, zakupnike prostora na gornjoj postaji žičare te dio turističkih agencija, o mogućnosti da službenici Carinske uprave sutra zatvore žičaru.

-Tako smo postupili, iako do ovog trenutka nismo primili službeno rješenje Carinske uprave, kako bi osigurali da šteta koja će našim poslovnim partnerima time nastati bude što je moguće manja – odgovorili su iz Excelsa nekretnina Jutarnjem.

Carinska uprava je ovog četvrtka duListu još jednom potvrdila kako je započela s provođenjem inspekcijskog nadzora obveznika EXCELSA NEKRETNINE d.o.o. sukladno odredbama Zakona o koncesijama te su nadzorne aktivnosti u tijeku.

-Inspekcijski nadzor provodit će se do trenutka utvrđivanja svih relevantnih činjenica vezanih uz postupanje obveznika sukladno odredbama naprijed navedenog Zakona o koncesijama – istaknuli dalje za duList iz Carinske uprave.

Pročitajte još

RJEŠENJE ZA GUŽVE Autobusi bez najave neće moći na Pile, kazne 10 tisuća kuna

Dulist.hr

RADI SE NA PLANU UPRAVLJANJA Kako građani zamišljaju Dubrovnik 2040.?

Dulist

‘Kongresni centar na Babinom kuku je promašena ideja. Treba ga smjestiti u Župu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija