Natrag
21.3.2019 11:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

CABOGA DODIJELILA STIPENDIJE Bravo Petra, Anamarija, Stela, Juraj i Roko!

17.9.2018 @ 11:35 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

Zaklada Caboga Stiftung prošlog  je tjedna dodijelila stipendije petero polaznika Udruge za promicanje prirodnih znanosti, koji su uspješno završili njihov program i upisali željene fakultete.

Predsjednik Zaklade Ivo Felner se obratio budućim studentima, stipendistima Zaklade. U motivacijskom se govoru sjetio svojih studentskih dana, naglasio važnost učenja u timu, rada uz dobre asistente i nadu da će se po završetku studija vratiti u Grad. Istaknuo je da je posebno sretan jer je među stipendistima i buduća profesorica kemije čime je ispunjen njegov san.

Stipendije su svojim radom, pristupom i zrelošću dobili nadareni učenici Udruge za promicanje prirodnih znanosti, a sada studenti: Petra Radović – studij kemije i biologije, Anamarija Sršen – studij matematike, Juraj Karaman – studij fizike, Roko Gvozdenica Šipić – studij molekularne biologije i Stela Tošović – studij medicine.

Udruga nastavlja i u ovoj školskoj godini s radom s nadarenim i zainteresiranim učenicima, onima koji žele više, bolje, drukčije. Upisi za nove članove su u tijeku, a novost je da se ove godine mogu upisati učenici osmih razreda osnovne škole, te prvog, drugog i trećeg razreda srednje škole koji su zainteresirani za kemiju, fiziku, biologiju i matematiku.

Upisnica i sve detaljne informacije se mogu naći na stranicama Udruge.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana