Natrag
21.2.2019 08:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

CA ukida zimsku liniju za Frankfurt!

23.7.2013 @ 15:50 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Kako duList neslužbeno saznaje, nacionalni avio-prijevoznik Croatia Airlines ukida direktni let Dubrovnik – Frankfurt u zimskim mjesecima. Za potvrdu te informacije i komentar pitali smo direktoricu Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romanu Vlašić.

– Neslužbenu najavu za ukidanje direktnog leta za Frankfurt u zimskom redu letenja smo dobili i činjenica je da te linije nema u sustavu. Iako je Croatia Airlines prisiljena na drastične poteze s ciljem opstanka kompanije, mi smo u procesu iznalaženja rješenja za održavanje te linije, prvenstveno u suradnji s nacionalnim avio-prijevoznikom, ali i s ostalim mogućim partnerima u avio prometu. Nedostatak direktne veze Dubrovnika s Europom, osim što bi utjecao na samu jednostavnost putovanja, dodatno bi mogao rezultirati i smanjenjem broja putnika na Dubrovnik, posebno u segmentu kongresne industrije kojoj je jedan od osnovnih zahtjeva dostupnost destinacije – odgovorila nam je direktorica Vlašić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana