Natrag
17.2.2019 02:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Buvljak art studia Prsa

4.5.2013 @ 7:37 Ana Prohaska Zanimljivosti
4;4

Podijelite:

Buvljak art studija PRSA iz Dubrovinka održava se danas i sutra u Art radionici Lazareti od 11 do 18 sati. 

– Već duže vrijeme cure iz art studia PRSA mozgaju na koji način ponovno pokrenuti započeti projekt art studija PRSA, pogotovo s obzirom na to da su nas više puta pitali gdje biste uživo mogu vidjeti naš rad. Bez obzira sto internet prodaja funkcionira nedostaje nam druženje i interakcija. Odlučili smo zato za početak krenuti sa sajmovima rukotvorina kako biste i dalje bili upućeni u naš rad na način da možete uživo vidjeti i isprobati naše kotvorine. Uz to nam je velika želja pokrenuti tradiciju malih buvljaka koji bi bili isprepleteni sa sajmovima, tako da možete naci i svakojake unikatne i zanimljive stvarčice poput starog namještaja, antikviteta, second-hand odjeće, nakita i slično – ističu cure iz studija PRSA.

Osim četiri začetnice projekta art studia PRSA u goste su pozvani i drugi umjetnici i dizajneri kako bi obogatili ovaj događaj.

Ovaj vikend izlagat će Petrunjela 5re, Rhubin, Zjena, ekipa iz EarthOn!, Anamarija Obradović, Stephanie Milina i Dalia Herceg.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana