Crna kronika

BUDITE IZNIMNO OPREZNI Kupa s Katedrale pogodila radnika Čistoće

BUDITE IZNIMNO OPREZNI Kupa s Katedrale pogodila radnika Čistoće

Jedna od kupa što ju je bura iščupala s dubrovačke Katerdale pogodila je jutros jednog od radnika Čistoće koji na terenu pomažu u čišćenju nereda kojeg je bura tijekom noći i jutra napravila na dubrovačkom području.

Hitna medicinska pomoć prevezla ga je u Opću bolnicu Dubrovnik, a informaciju je za DuList potvrdio pomoćnik ravnatelja i voditelj Odjela za infektologiju i dermatovenerologiju Stjepan Đuričić, dr.med., specijalist infektologije istaknuvši kako je pacijent u obradi.

-Muškarac je zaprimljen pri svijesti, nakon obrade će biti poznato hoće li biti zadržan u bolnici ili pušten kući – rekao je dr. Đuričić.

Direktor Čistoće Marko Iveković odmah je po dojavi pošao vidjeti nastradalog radnika u bolnicu i, prema njegovim riječima, na sreću ništa strašno nije posrijedi te radnik nije zadobio teže ozljede.

Još jednom podsjećamo kako žurne službe apeliraju da građani ne izlaze iz kuće bez velike potrebe jer bura još uvijek ne jenjava te diljem Grada raznosi razne materijale i predmete koje je sa sobom ‘pokupila’, a posebno kupe koje je digla ne samo s Katedrale, već i mnogih krovova u Dubrovniku.

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist