Natrag
20.2.2019 04:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bryan Ferry krajem rujna na Stradunu!

18.7.2013 @ 11:43 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

Legendarni britanski glazbenik Bryan Ferry po svemu sudeći trebao bi krajem rujna održati koncert u Dubrovniku na Stradunu.

Premda iz grupacije Adriatic Luxury Hotels još uvijek nisu objavili nikakvu službenu informaciju, neslužbeno se može doznati kako iz te tvrtke Ferryjev koncert 30. rujna pripremaju kao poklon iznenađenja građanima Dubrovnika povodom stote obljetnice postojanja Hotela Excelsior.

Optimizam u istinitost ove informacije budi i pogled na raspored Ferryjeve turneje, gdje postoji 'rupa' između koncerta u Londonu 7. rujna i u Manchesteru 25. listopada.

Podsjetimo, Bryan Ferry britanski je glazbenik, pjevač i tekstopisac rođen 1945. godina, a čija karijera traje već 42 godine, točnije od 1971. godine kada osniva glam-rock grupu Roxy Music. Njihov zvuk obilježio je sedamdesete, ali i osamdesete godine prošlog stoljeća, kad postaju i jedan od značajnijih predstavnika britanskog novog vala.

Bryan Ferry je tijekom godina postao posebno poznat kao svjetska modna ikona, ali i veliki ljubavnik. U njegovom krilu su 'zaspale' modeli poput Amande Lear, Jerry Hall, Lucy Helmore…

Inače, vrijedi dodati kako Bryan Ferry na svojim koncertima nastupa s velikim orkestrom pa je i to dobar znak da bi Dubrovčani mogli slušati i vidjeti sjajan koncert.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana