Županija

BRAVO! Konavoske ‘tete’ neprestano ulažu u svoju edukaciju

BRAVO! Konavoske 'tete' neprestano ulažu u svoju edukaciju

Na temelju prijedloga Dječjeg vrtića Konavle za napredovanje odgojiteljica Jelene Kulišić i Franice Lasić u položajno zvanje odgojitelj savjetnik, viša savjetnica za predškolski odgoj Agencije za odgoj i obrazovanje Tončica Kalilić, dipl. defektolog, izvršila je 4. prosinca uvid u neposredni rad spomenutih odgojiteljica, ističu iz DV Konavle. 

Izvršenim uvidom u rad odgojiteljica i analizom priložene dokumentacije, viša savjetnica je utvrdila da su se stekli svi uvjeti za napredovanje odgojiteljica u položajno zvanje odgojitelj savjetnik te čestitala Dječjem vrtiću Konavle i promoviranim odgojiteljicama na uspjehu.

Dan prije, 3. prosinca, viša savjetnica za predškolski odgoj Agencije za odgoj i obrazovanje, Tončica Kalilić, dipl. defektolog, na poziv ravanteljice Dječjeg vrtića Konavle Jadranke Trojanović, održala je stručni skup za odgojitelje pod nazivom „Obavezna pedagoška dokumentacija u funkciji planiranja odgojno – obrazovnog rada“ kojem su prisustvovali odgojitelji i stručni suradnici iz Dječjeg vrtića Konavle, Dječjih vrtića Dubrovnik i Dječjeg vrtića Župa dubrovačka. Ovim se izlaganjem se iznova pružila podrška odgojiteljima i stručnim suradnicima u što kvalitetnijem planiranju odgojno-obrazovnog rada.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist