Natrag
26.4.2018 17:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

BRAVO GRAĐANI U samo nekoliko dana za azil skupljeno skoro 90 tisuća kuna, akcije se nastavljaju!

10.1.2017 @ 10:12 Nikša Miletić Grad

Podijelite:

Nakon apela Sandre Sambrailo da više jednostavno ne može sama, dubrovačka i hrvatska javnost digla se na noge. U samo nekoliko dana, građani su donirali nevjerojatinh 88 426 kuna.

Predsjednice Društva za zaštitu životinja Anica Sambrailo nije krila svoje oduševljenje, te napominje kako je još uvijek u tijeku akcija prikupljanja sredstava za potrebe plaćanja radnika koji bi tijekom sljedećih nekoliko mjeseci fizički pomogli s radovima.
Svi koji žele pomoći mogu to napraviti uplatom na broj računa Društva: OTP HR88 24070001100024932, uz napomenu ‘SOS Žarkovica – za radnike’.

Osim ove akcije iz Društva pozivaju i na drugačiju akciju u kojoj bi obitelj i institucije sami napravili svoje kućice za pse i donirali ih azilu.
-Svaka obitelj ili primjerice neke škole koje su se uključile bi tako imale svoju kućicu – kaže nam jutros vidno raspoložena Anica Sambrailo.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana