Natrag
22.4.2019 16:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

Brat ministrice kulture Tonko Obuljen na čelu HAKOM-a

18.3.2018 @ 9:54 Dulist Hrvatska

Podijelite:

Tonko Obuljen, brat ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek imenovan je novim predsjednikom Vijeća Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti.

Odluka je to Vlade RH sa zatvorenog dijela sjednice koja je održana u četvrtak, 15. ožujka. Naime, kako se ističe u priopćenju objavljenom na stranici Vlade RH, zbog isteka mandata, Vlada je utvrdila odluku o razrješenju dosadašnjega predsjednika Vijeća Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti, dr. sc. Dražena Lučića, zamjenika predsjednika Domagoja Jurjevića i članova Zdravka Jukića, dr. sc. Nikole Popovića i dr. sc. Marijana Bolarića.

Temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom pozivu, Vlada je utvrdila odluku kojom se Tonka Obuljena imenuje novim predsjednikom Vijeća Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti, Darka Josipovića novim zamjenikom predsjednika Vijeća agencije, a novim članovima Vijeća mr. sc. Mislava Hebela, Antu Milasa i dr. sc. Nikolu Popovića. Vlada je obje odluke uputila u Hrvatski sabor na daljnji postupak.

No, Vlada RH ovo imenovanje nije uvrstila u priopćenje koje je poslano medijima, a prema pisanju Jutarnjeg lista odluka je u isto dodana tek u petak. Glasnogovornica Vlade Sunčana Glavak Jutarnjem je rekla kako je došlo do propusta prilikom sastavljanja priopćenja te da je sve bilo u skladu s propisima.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana