Sport

BOMBA IZ ITALIJE Ratko Rudić novi trener Pro Recca!

BOMBA IZ ITALIJE Ratko Rudić novi trener Pro Recca!

Gabriele Volpi jedna je preživio treći neuspješan pokušaj njegovog Pro Recca u utrci za titulu prvaka Europe, a nakon uručenog otkaza dosadašnjem treneru Vladimiru Vujasinoviću odlučio se angažirati najboljeg od najboljih – Ratka Rudića.

Rudić je pred tjedan dana navršio 70. rođendan, ali ga je iz mirovine vratila Volpijeva ‘ponuda koja se ne može odbiti’. Sjest će na klupu osmerostrukog europskog prvaka u novom pokušaju prekida trogodišnjeg posta.

Rudić je u svojoj karijeri vodio pet reprezentacija te pritom osvojio sve što se osvojiti moglo. Ipak, u 70. godini prvi put u životu odlučio je sjesti na klupu jednog kluba. I, naravno, najavio: Recco ide po devetu titulu prvaka Europe.

-Čast mi je što me angažirao Recco, najtrofejniji svjetski klub. Već imaju veliku tradiciju, a ja sam stigao kako bi im budućnost bila još svjetlija. Nije bilo teško prihvatiti ponudu, jer mi je projekt zanimljiv. Naravno da je temeljno ostvariti rezultat, ali treba misliti i na promociju vaterpola. Želim Recco odvesti na razinu kojoj pripada. Jer kad ja preuzmem neki tim, uvijek ga vodim do vrha – rekao je Rudić.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist