Natrag
19.2.2019 01:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bolnica: Ne širite nepotrebnu paniku!

2.8.2012 @ 15:31 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Uprava Opće bolnice Dubrovnik obratila se medijima uz molbu da ne šire nepotrebnu paniku među građanima i pacijentima.

Sve vezano uz nedostatak lijekova i ostalog medicinskog materijala koji traje već nekoliko dana.
– Činjenica je da Opća bolnica Dubrovnik radi uz određena ograničenja vezano za elektivne programe. Situacija s nabavkom lijekova i ostalog medicinskog materijala obzirom na dugogodišnja dugovanja bolnice te ne ispunjavanja financijskih obveza HZZO prema njoj je otežana, međutim naglašavamo i odgovorno tvrdimo da se svi lijekovi i ostali medicinski materijal nabavljaju u dovoljnim količinama za tjedne potrebe bolnice.

Dosadašnja praksa je bila da se naručuju količine za mjesečne zalihe. Na kraju naglašavamo da niti jedan pacijent nije ni u čemu uskraćen u svojem liječenju, a Vas molimo da svoje izvješćivanje o stanju u bolnici vršite na objektivan, istinit i odgovoran način – zaključuju iz uprave Opće bolnice Dubrovnik.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana