Aktualno

Bodibilderica Amanda Lynn Lowe dvomilijunta putnica Zračne luke

Amerikanka Amanda Lynn Lowe dvomilijunta je putnica Zračne luke Dubrovnik. Ova profesionalna bodibilderica iz San Diega u Čilipe je sletjela na letu Croatia Airlinesa iz Zuricha, a na Lopudu će provesti sedam dana na svojevrsnom ‘wellness retretu’ jedne američke kompanije. Ispričala je i kako je u Zurichu, gdje je predsjedala, shvatila kako je kartu bukirala dan ranije te je već krenula preko mobitela tražiti smještaj za taj jedan dan što je uranila. No, dočekalo ju je veliko iznenađenje, koje ju je dirnulo do suza.
– Oduševljena sam vašom dobrodošlicom i vrlo sam sretna što sam došla u Hrvatsku – rekla je vidno oduševljena Amerikanka.
Inače, Zračna luka Dubrovnik dvomilijuntu putnicu dočekala je 19 dana ranije nego prošle godine.
-S time se ponosimo. Rekonstrukcija Zračne luke i unaprjeđenje koje radimo zadnjih 6 godina doprinijelo je povećanju prometa. Naš promet je od početka godine povećan za 14 posto, a srpanj je bio rekordan te je kroz Zračnu luku prošlo preko pola milijuna putnika. Imali smo 3. kolovoza preko 24 tisuće putnika, dakle sve su to rekordi od postanka Zračne luke do danas. Osim toga, drago mi je i da Zračna luka ima bolje rezultate od ostalih subjekata u našoj županiji – rekao je direktor Zračne luke Dubrovnik Frano Luetić dodavši kako ove godine po rezultatima zračna luka odskače od ostalih.
. Uglavnom smo imali slične rezultate povećanja prometa, ali ove godine odskačemo i nadam se da-Do kraja godine približit ćemo se brojci od tri milijuna putnika. No, sama brojka nije toliko važna, uvijek polažemo pozornost na kvalitetu usluge i nadamo se da ćemo ostvariti i dobre financijske rezultate – rekao je Luetić.
Budući da je dvomilijunta putnica stigla na letu zrakoplovne kompanije Croatia Airlines Amandu Lynn Lowe je dočeka i komercijalni direktor Slaven Žabo, koji je istaknu kako nacionalni avioprijevoznik ove godine Dubrovnik povezuje izravno s osam međunarodnih i tri domaće destinacije.
-Veselimo se zajedničkom budućem radu na poboljšanju prometne povezanosti Zračne luke Dubrovnik i povećanju prometa Croatia Airlinesa i Zračne luke zajedno – rekao je Žabo.
Dvomilijunta putnica primila je ovom prilikom i vrijedne poklone.

Pročitajte još

OLIMPIJSKE NADE Jugašima četvrto mjesto

Dulist

MARE I LEONA U ĐIRU ‘Ne bismo Orsan mijenjali ni za što, ali izluđuje nas parking i skupa butiga’

Dulist

LIJEČNICE MARIJA I KATARINA DORŠNER Uvijek smo se pratile u stopu. Sestra je osoba na koju možeš u svemu računati

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija