Sport

BOĆANJE Bosančani uvjerljivi u Mokošici

BOĆANJE Bosančani uvjerljivi u Mokošici

Dvije utakmice 2. kola 1. Županijske boćarske lige – skupina ‘Dubrovnik’ odigrane su ovog vikenda.

Nakon što je na otvaranju sezone u gostima iznenadili favorita Strijelca (7:9) Orašac je ostvario prvu domaću pobjedu i to protiv Montovjerne 10:6. Bosanka je pak u gostima ostvarila uvjerljivu pobjedu 12:4 nad Mokošicom.

Brgat i Torcida Osojnik svoj će meč odigrati u utorak 11. rujna u 16 sati u boćarskoj dvorani na Brgatu, a povjerenik lige Maro Soko odredit će termin odigravanja utakmice Petka – Strijelac, dvije ekipe koje su u 1. kolu ‘ostale kratkih rukava’.

Nakon nepotpunog 2. kola vrh ljestvice s dvije pobjede i šest bodova drže Bosanka i Orašac. U 3. kolu u nedjelju 16. rujna igraju se susreti Bosanka – Brgat (15 sati), Strijelac – Mokošica (16), Montovjerna – Petka (10) i Torcida Osojnik – Orašac (16).

Počela je i 1. ŽBL skupina ‘Konavle’. Odigrano je 1. kolo: Ljuta – Uskoplje 10:6 i Pridvorje – Zrinski 8:8, a slobodna je bila ekipa Sokola. U 2. kolu 16. rujna sastat će se Sokol – Zrinski i Uskoplje – Pridvorje. Slobodna će biti ekipa Ljute.

Podsjetimo, prvaci liga ‘Dubrovnik’ i ‘Konavle’ će na kraju sezone u lipnju 2019. godine u dva međusobna susreta odlučiti tko će izboriti plasman u viši rang, III. boćarsku ligu HBS.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist