Sport

BOBIĆ NAKON PORAZA “Htjeli smo, ali nismo bili agresivni”

BOBIĆ NAKON PORAZA "Htjeli smo, ali nismo bili agresivni"

Rezultat je realan i zaslužen – rekao je nakon poraza od riječkog Primorja trener Juga Miho Bobić.

– Primorje je od početka diktiralo ritam, stalno su vodili, mi smo ih nastojali stići. I kad smo uspjevali doći do 2:2, primali smo golove dekoncentrirano. Ove godine nam je obrana bila na razini, a na ovoj to nije bio slučaj. Igrač manje nam je također bio ‘ajme majko’. U pozicijskoj obrani smo stali preširoko, iako smo se dogovorili da igramo usko, a da se oni dodavaju. U napadu smo se počeli gužvat. Znači, sve što nam je bio ‘forte’ na zadnjim utakmicama, pa i ranije, večeras nije bio slučaj – objasnio je Bobić.

– U Rijeku idemo s 12 igrača, i ako budemo igrali 30 posto bolje nego sad, opet ćemo izgubiti s četiri razlike. Neki igrači danas nisu bili agresivni, bili su dekoncentrirani, mlaki. Vidi se da su htjeli, ali možda smo izgorili od silne želje i nismo mislili na zadatke. Tražit ćemo priliku u Rijeci, zašto ih ne iznenaditi? – rekao je Bobić.

– Nismo se snašli dobro s igračem manje. Izigrali su nas na drugoj stativi, jer smo previše izlazili na Sukna pa je Burić stalno bio sam. Neke stvari koje smo se dogovorili nismo radili. Nadam se da je prva utakmica s Primorjem pokazala što trebamo raditi ubuduće. Moramo biti realni. U zadnje vrijeme smo igrali par dobrih utakmica, bitni igrači su se potrošili, a sad smo vidjeli koliko nam znači Dobud – rekao je nakon utakmice Paulo Obradović, koji je prošle sezone igrao za Primorje.

– Već u srijedu imamo novi meč s njima, i mi njih možemo dobiti u Rijeci. Nemamo straha niti treba oko ovog stvarati famu. Trebamo raditi dalje- dodao je ‘Medo’ Obradović.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist