Natrag
25.4.2019 08:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bobić: Igrali smo punog srca i sa željom!

26.3.2014 @ 19:45 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Nakon sjajne pobjede Juga nad Egerom trener Bobić bio je zadovoljan ostvarenim, posebno sa angažmanom igrača.

– Angažman je bio fantastičan, o tome smo pričali i prije utakmice, a tako je bilo i na početku sezone. Samo ako budu igrali ovako, punog srca i sa željom, možemo ostvariti dobar rezultat u idućim utakmicama – rekao je Bobić.
– Cijelo vrijeme smo diktirali rezultat. S druge strane smo dobro reagirali, posebno na izjednačenjima kad smo imali igrača manje. Definitivno imamo karakter. Što se tiče ljepote, utakmicu ćemo zaboraviti. Bilo je tu obostranih grešaka, ali nama je ovo vjetar u leđa. Imamo tri laganije utakmice, napravit ćemo mini-pripreme prije Primorja – kazao je Bobić.

– Zadovoljni smo rezultatom. Vidi se pomak u igri, sigurno da smo podigli igru. Imali smo i grešaka, ali momci su pokazali srčanost do samog kraja i zasluženo smo pobijedili – komentirao je utakmicu sportski direktor Juga Ognjen Kržić.

– Zasad ništa ne boli, vidjet ćemo kad se ohladi. Zadovoljni smo pobjedom, iako nije bilo lako. Imali smo dvaput dva gola, imali smo i grešaka koje trebamo ispraviti. Zasluženo smo pobijedili jer smo igrali bolje cijelu utakmicu – rekao je na kraju utakmice Andro Bušlje, igrač za kojeg se nije znalo hoće li nastupiti, a na kraju je dao sjajan doprinos.

– Teška utakmica. Poslije teškog razdoblja bilo se teško motivirati. Ali uspjeli smo. Šteta što nismo utakmicu malo bolje vodili jer smo prelako dozvolili im da se vrate. Zato smo se malo namučili, ali pobjeda je zaslužena. Vide se već određeni pomaci u igri i nadam se da će biti još i bolje – izjavio je četverostruki strijelac za Jug Miho Bošković, koji je, podsjetimo, u Gružu protiv istog protivnika zabio pet. Jol tette Miho!

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana