Grad

BILI SMO U OBILASKU Evo kada bi trebao biti otvoren obnovljeni Hotel Stadion

Nakon potpisivanja sponzorskog ugovora VK Jug AO s Adriatic osiguranjem, predsjednik kluba Tomislav Dumančić i predsjednik Uprave AO Goran Jurišić uputili su se s gradonačelnikom Matom Frankovićem i predsjednikom Gradskog vijeća Markom Potrebicom u obilazak radova na bivšem Hotelu Stadion.

-2019. godina je godina ulaganja u sportsku infrastrukturu. Uskoro će ova građevina postati ugledna, a ne biti neugledna kao prije nekoliko mjeseci. Radovi napreduju, a njihov završetak očekujemo u zimu 2020. Nadam se da ćemo završiti i sve unutrašnje elemente kako bismo ga za Festu sv. Vlaha 2021. svečano otvorili – rekao je gradonačelnik Franković.

Pročelnik UO za izgradnju i upravljanje projektima Srđan Todorovski naglasio je kako radovi napreduju prema predviđenoj dinamici, a da je za njih rok 15 mjeseci.

-Trenuno su u tijeku radovi rušenja i demontaže i to će trajati još 15-ak dana. Mi smo obišli prostorije budućeg hostela, sobe, recepciju, ugostiteljske objekte, sanitarne čvorove… Vrijednost investicije je13 milijuna kuna plus PDV – istaknuo je pročelnik dodavši kako prilikom radova imaju problema, tj. kako stalno nailaze na dijelove koji nisu ucrtani u projektu, ali da sve koordiniraju s VK I PK Jugom.

Pročitajte još

SRGOTA NA ČELU LIBERTASA? Franković: To su neistine! Vojvodić je pokazao kako se gospodari javnim financijama

Dulist

PRVE SPRAVE ZA OSOBE S INVALIDITETOM Gradonačelnik obišao novo najveće igralište u Dubrovniku

Dulist

DUBROVAČKE TELEFONSKE GOVORNICE Digneš slušalicu, a s druge strane nema ‘tuu tuu’

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija