Grad

BILI SMO U OBILASKU Evo kada bi trebao biti otvoren obnovljeni Hotel Stadion

Nakon potpisivanja sponzorskog ugovora VK Jug AO s Adriatic osiguranjem, predsjednik kluba Tomislav Dumančić i predsjednik Uprave AO Goran Jurišić uputili su se s gradonačelnikom Matom Frankovićem i predsjednikom Gradskog vijeća Markom Potrebicom u obilazak radova na bivšem Hotelu Stadion.

-2019. godina je godina ulaganja u sportsku infrastrukturu. Uskoro će ova građevina postati ugledna, a ne biti neugledna kao prije nekoliko mjeseci. Radovi napreduju, a njihov završetak očekujemo u zimu 2020. Nadam se da ćemo završiti i sve unutrašnje elemente kako bismo ga za Festu sv. Vlaha 2021. svečano otvorili – rekao je gradonačelnik Franković.

Pročelnik UO za izgradnju i upravljanje projektima Srđan Todorovski naglasio je kako radovi napreduju prema predviđenoj dinamici, a da je za njih rok 15 mjeseci.

-Trenuno su u tijeku radovi rušenja i demontaže i to će trajati još 15-ak dana. Mi smo obišli prostorije budućeg hostela, sobe, recepciju, ugostiteljske objekte, sanitarne čvorove… Vrijednost investicije je13 milijuna kuna plus PDV – istaknuo je pročelnik dodavši kako prilikom radova imaju problema, tj. kako stalno nailaze na dijelove koji nisu ucrtani u projektu, ali da sve koordiniraju s VK I PK Jugom.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ NAJAVIO Od 2021. godine oko Grada će prometovati samo automobili s PPK

Dulist

Predložite svog kandidata za priznanje uz blagdan sv. Vlaha i Dana Grada Dubrovnika

Dulist

ZASADI DRVO, NE BUDI PANJ Grad ‘oplemenjen’ sa 610 sadnica na 139 lokacija

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija