Natrag
26.5.2018 19:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

Biciklijada kroz Konavle

10.6.2012 @ 17:52 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Konavle će za pet dana postati prava biciklistička meka. Moto klub 'Dvije rote' i Udruga Agroturizam Konavle organiziraju Konavosku biciklijadu, koja će se održati od 15. do 17. lipnja na području cijelih Konavala.

Biciklijada uključuje natjecateljsku utrku „Konavle 100 km“, koja zaokružuje 100 kilometara natjecateljske vožnje biciklima kroz cijele Konavle.

Utrka se vozi u tri etape; 15. lipnja vozi se prva etapa Vitaljina – Cavtat duga 32.8 kilometara, 16. lipnja vozi se druga etapa Duba Konavoska – Gruda duga 35.4 kilometra, a 17. svibnja treća etapa Ljuta – Čilipi – Gruda duga 30.2 kilometra. Proglašenje pobjednika upriličit će se nakon završetku treće etape, u okviru glavnog programa biciklijade.

Ukoliko ste zainteresirani morate se i prijaviti i to u uredu Agroturizma Konavle na Grudi, ili na službene kontakte – tel: (020)791-516 i e-mail: ured@agroturizam-konavle.hr.

Za sudjelovanje u utrci mogu se prijaviti sve osobe starije od 18 godina, a detaljne upute za utrku svi zainteresirani natjecatelji dobit će od organizatora tijekom prijava i prije održavanja.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana