Politika

BEZ PANIKE Umirovljenicima ostaju besplatni pokazi

Libertasov autobus

Na mail DuLista stiglo je priopćenje dubrovačkog HDZ-a u kojem se navodi kako su neistine da će se umirovljenicima ukinuti besplatni pokaz ukoliko idući krug izbora ne pobijedi kandidat Andro Vlahušić. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

”Posljednjih dana zaprimili smo veliki broj poziva od strane umirovljenika zabrinutih najavama pojedinih zaposlenika Libertasa kako će umirovljenici izgubiti pravo na besplatne mjesečne karte ukoliko na izborima za gradonačelnika pobjedi Mato Franković.

Naime, umirovljenicima koji su ovaj mjesec došli produžiti svoje pokaze na šalteru je rečeno kako još ovaj mjesec imaju besplatne mjesečne karte budući će im u slučaju pobjede Mata Frankovića ta mogućnost biti ukinuta.

Ovakve izjave od strane zaposlenika Libertasa apsolutno su neistinite! Kandidat za gradonačelnika Mato Franković više puta je istaknuo kako će se sve dobre mjere i subvencije, pa tako i one za umirovljenike zadržati.

Uostalom, HDZ i koalicijski partneri u svom programu Duplo bolji Grad za umirovljenike nose niz mjera koje bi poboljšale umirovljenički standard. Uz izgradnju Doma umirovljenika na Medarevu i ispunjenja ranijeg obećanja – smještanje Doma u Hotel Gruž najavaljuju povećanje umirovljeničkog dodatka i to: za umirovljenike sa mirovinom nižom od 1800 kuna dodatak će se povećati sa 400 na 800 kuna, a za one sa mirovinom nižom od 2500 kuna dodatak bi se povećao sa 300 na 600 kuna.

Uistinu je neodgovorno od pojedinih zaposlenika jedne gradske tvrtke da manipuliraju i obmanjuju naše sugrađane umirovljenike šireći neistine, a sve u svrhu predizborne kampanje bivšeg gradonačelnika Andra Vlahušića.”

HDZ Dubrovnik

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist