Politika

Bez cijene izgradnje ništa od sjednice?

Bez cijene izgradnje ništa od sjednice?

Razlog zbog kojeg tematska sjednica Gradskog vijeća o javnoj garaži još uvijek nije sazvana leži u nepotpunoj dokumentaciji. Odnosno nedostaje ključni dokument iz kojeg bi bili vidljivi ukupni troškovi izgradnje prve i jedine javne garaže u Dubrovniku.

Naime, predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti sjednicu, za čije sazivanje ima i više nego dovoljno ruku, ne želi sazvati bez da se za istu prikupi sva relevantna dokumentacija. – Hoću imati dokumentaciju. Tražim papire koji dokazuju cijenu koštanja garaže – rekla nam je Olga Muratti.

A te dokumente nije uspjela dobiti ni od izvođača radova – tvrtke GP Dubrovnik koja je u stečaju, kao ni od investitora, tvrtke Garaža Dubrovnik. Od njih pak osim dugog objašnjenja što su i kako radili, nije dobila i ono što je tražila – cijenu izgradnje.

Negdje na kraju spomenuto je kao su oni tada svu dokumentaciju dostavljali Gradu – govori Olga Muratti dodajući kako je od Upravnog odjela za poslove gradonačelnika stoga zatražila da se vidi koju sve dokumentaciju o javnoj garaži Grad posjeduje.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist