Natrag
23.4.2018 19:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

BEST STAY 2017. Dubrovniku titula najbolje destinacije za luksuzni turizam

20.10.2017 @ 18:53 Dulist Grad

Podijelite:

Turistička zajednica Grada Dubrovnika osvojila je nagradu Best Stay 2017. u kategoriji ‘Najbolja destinacija za luksuzni turizam’ na istoimenoj konferenciji Best Stay koja se održava u Splitu.

U konkurenciji još dvaju finalista, Opatije i Splita, Dubrovnik je nagrađen kao destinacija koja se u luksuznom turizmu ističe svojom ponudom i prezentacijom.

Riječ je o konferenciji Best Stay, u organizaciji tvrtke Proper events and research, koja se fokusira na luksuz i kvalitetu u svakom pogledu doživljaja gosta u turizmu, a okuplja stručnjake kojih je prošle godine bilo oko 250. To je prilika za upoznavanje s najnovijim trendovima, kao i razmjenu iskustava s vodećim osobama u turizmu. Novost ovogodišnje konferencije je, javljaju iz TZ-a grada Dubrovnika, dodjela nagrada u više kategorija koje uključuju kategoriju “Najbolji luksuzni hotel”, “Najinovativniji dizajn hotela”, “Najbolja destinacija za luksuzni turizam” u kojoj je upravo Dubrovnik nagrađen, zatim kategoriju “Najbolje ICT rješenje za hotele” te “Najbolja izrada web stranica za hotele”.

Nagradu je predstavniku Turističke zajednice Grada Dubrovnika Siniši Žakuli uručio jedan od sedam međunarodnih sudaca iz žirija, Gianluca Laterza iz TripAdvisora. Ovo vrijedno priznanje Dubrovniku potvrda je napora koje svi dionici dubrovačkog turizma ulažu u prezentaciju Dubrovnika te truda, ali i ljubavi koju unose u svoj posao. To je pokazatelj kako gosti, ali i struka prepoznaju sve ono po čemu se Dubrovnik i njegov luksuzni turizam izdvajaju, a to pak pruža dodatnu motivaciju za rad, razvoj i praćenje suvremenih trendova i u buduće.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana