Natrag
19.4.2019 03:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

Besplatni udžbenici stižu osnovnoškolcima, a dogodine i srednjoškolcima

14.8.2015 @ 13:52 Dulist Grad

Podijelite:

Iz Grada Dubrovnika izvijestili su kako je završena procedura nabavke udžbenika za osnove škole.

– Postupak javne nabave proveden je zasebno u svih šest osnovnih škola na gradskom području, a s odabranim dobavljačima škole su sklopile ugovore. Gotovo 3200 kompleta koji sadržavaju udžbenike i radne bilježnice svih predmeta, uključujući izborne, u škole će se dostaviti na vrijeme, pred početak nove školske godine – ističu iz Gradske uprave.

Napomenuli su kako je namjera Grada već dogodine program financiranja udžbenika proširiti i na srednje škole na gradskom području čiji je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija.

Iz Grada Dubrovnika ujedno podsjećaju kako je Pravilnikom o uvjetima, postupku i načinu ostvarivanja prava na dodjelu udžbenika za učenike osnovnih škola čiji je osnivač Grad Dubrovnik propisana i obveza čuvanja preuzetih knjiga i njihovog vraćanja na kraju školske godine, tako da dodatna nabavka srednjoškolskih kompleta neće značajnije povećati ukupna godišnja planirana sredstva za ovu namjenu.

Ukupna vrijednost nabavljenih kompleta školskih udžbenika iznosi oko 2.800.000,00 kuna, što je za 200.000 kuna manje nego što je bilo predviđeno Proračunom za 2015.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana