DuList IN

BESPLATAN KONCERT NA BABINOM KUKU Uživajte u ljetnoj noći uz klapu Šufit

Ljeto nam je stiglo, a kako ga najbolje doživjeti nego uz predivne pjesme Klape Šufit – trostruke apsolutne pobjednike Festivala dalmatinskih klapa u Omišu 2006., 2007., i 2008. godine. Za sve ljubitelje laganijih ritmova Valamar u subotu, 22. lipnja, donosi besplatan koncert Klape Šufit na Trgu od Fontane s početkom u 21 sat. Koncert će se održati u sklopu najsadržajnijeg dubrovačkog ljetnog festivala – Ljeto u Valamaru.

Klapa Šufit osnovana je krajem 1992.g. u potkrovlju IV gimnazije Marko Marulić u Splitu.  S  vremenom klapa prerasta iz gimnazijske ‘školske’ klape u respektabilno glazbeno tijelo te klapa nastupa na brojnim smotrama, obvezno na Omiškom festivalu.
Klapa je prirasla srcu ljubiteljima laganih ritmova te su brzo postigli uspjehe u samostalnim nastupima, u suradnji s drugim klapama i estradnim umjetnicima. Klapa je, inače, i prepoznatljiva po tome što njeguju tradicionalnu klapsku pismu, nastojeći unijeti u nju sve emocije i pjevačke vještine, u čemu itekako uspijevaju. Svi posjetitelji moći ću uživati u izvedbama njihovih najvećih pjesma kao što su ‘Ne diraj moju ljubav’, ‘Ne more srce kontra sebe’, ‘Oprosti dušo’ i mnogim drugim.

Znamo da Vaše srce ne more kontra sebe, te da ćete doći na ovaj predivan koncert klape nastale u šufitu škole, pjevajući pjesme iz šufita naših djedova.

Pročitajte još

Tko se sve zabavljao na Noći Porporele?

Dulist

SVI U TRSTENO OVU SUBOTU Nastupa klapa Kaše, ulaz besplatan!

Dulist

Serenade Ibrice Jusića večeras u parku Gradac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija