DuList IN

BESPLATAN KONCERT Mia Dimšić stiže na Trg od fontane!

BESPLATAN KONCERT Mia Dimšić stiže na Trg od fontane!

Nakon sjajnog koncerta Plavog Orkestra koji je u petak rasplesao kamp Solitudo, raznoliki program Ljeta u Valamaru nastavlja se i u nadolazećem tjednu.

Tako će vruću ljetnu noć na Trgu od fontane ovog petka, 3. kolovoza s početkom u 21 sat uljepšati koncert Mije Dimšić. Višestruko nagrađivana Mia trenutno je jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica koja je u vrlo kratkom vremenu svojim talentom, pozitivom i pjesmama osvojila naslovnice brojnih časopisa i vrhove glazbenih top lista.

O kvaliteti Mijinog glazbenog izričaja govore i brojne strukovne nagrade. Tako se, uz nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, Grand Prix 57. Splitskog festivala s pjesmom ‘Sunce, oblak, vjetar’, nagradu ‘Zlatni val’ za ‘Život nije siv’, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala, priznanje ‘Zlatna ploča’ za najprodavaniji album u Hrvatskoj na ovogodišnjoj dodjeli nagrada glazbenih nagrada ‘Porin’ ‘okitila’ s čak šest kipića. Za Mijine koncerte traži se karta više, a zašto je to tako, ne propustite saznati ovog petka na Trgu od fontane, a Valamar Riviera vas ‘časti’ besplatnim ulazom.

Ovaj tjedan ne propustite i Open Air Cinema projekcije u parku Maslinata gdje ćete u četvrtak s početkom u 21 sat moći uživati u sinkronizaciji animiranog filma „Neparožderi“, dok će nedjelja (također u 21 sat) biti rezervirana za toplu i dirljivu priču ‘Čudo’ s Juliom Roberts i Owenom Wilsonom u glavnoj ulozi.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist