Natrag
21.2.2019 10:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Basler: Nitko nas nije kontaktirao za parking

25.4.2013 @ 11:06 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Do kraja ovog tjedna trebalo bi se zabraniti parkiranje u desnom smjeru na Batali, u Ulici Nikole Tesle koja postaje četverotračna cesta.

Krajem tjedna, nakon ucrtavanja ceste i parkinga, trebala bi se početi raditi nova parkirna mjesta na tri lokacije, i to na posjedu Radeljevića, iza robne kuće Minčeta, na gradskom posjedu ispod Mihajla, najavio je gradonačelnik Andro Vlahušić.

Riječ je o oko 300 parkirnih mjesta namijenjenih za javnu upotrebu građana. 

No, dio zemljišta iza Robne kuće Minčeta je u vlasništvu Basler osiguranja Zagreb d.d.. Iz Odjela marketinga i korporativnih komunikacija te tvrtke odgovorili su nam kako Društvo Basler osiguranje Zagreb d.d. nije kontaktirao nitko iz gradske uprave, vezano za zemljište u vlasništvu društva koje se nalazi na području Grada Dubrovnika. Također su istaknuli kako Grad Dubrovnik nije uzeo spomenuto zemljište u najam.

– Basler osiguranje Zagreb d.d. se ne nalazi u ugovornom odnosu sa Gradom Dubrovnikom vezano uz predmetno zemljište – zaključili su.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana