Aktualno

Basler: Nitko nas nije kontaktirao za parking

Do kraja ovog tjedna trebalo bi se zabraniti parkiranje u desnom smjeru na Batali, u Ulici Nikole Tesle koja postaje četverotračna cesta.

Krajem tjedna, nakon ucrtavanja ceste i parkinga, trebala bi se početi raditi nova parkirna mjesta na tri lokacije, i to na posjedu Radeljevića, iza robne kuće Minčeta, na gradskom posjedu ispod Mihajla, najavio je gradonačelnik Andro Vlahušić.

Riječ je o oko 300 parkirnih mjesta namijenjenih za javnu upotrebu građana. 

No, dio zemljišta iza Robne kuće Minčeta je u vlasništvu Basler osiguranja Zagreb d.d.. Iz Odjela marketinga i korporativnih komunikacija te tvrtke odgovorili su nam kako Društvo Basler osiguranje Zagreb d.d. nije kontaktirao nitko iz gradske uprave, vezano za zemljište u vlasništvu društva koje se nalazi na području Grada Dubrovnika. Također su istaknuli kako Grad Dubrovnik nije uzeo spomenuto zemljište u najam.

– Basler osiguranje Zagreb d.d. se ne nalazi u ugovornom odnosu sa Gradom Dubrovnikom vezano uz predmetno zemljište – zaključili su.

Pročitajte još

[VIDEO] KAKAV PROPUST Promoviraju Crnu Goru kadrovima iz Dubrovnika!

Dulist

PUŠILI I PILI U ZRAKOPLOVU Pri slijetanju u Podgoricu privedeno 13 pomoraca, među njima i četiri Hrvata

Dulist

Od ponedjeljka ponovno prometuje i Libertasova linija 17 A

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija