Aktualno

Basler: Nitko nas nije kontaktirao za parking

Do kraja ovog tjedna trebalo bi se zabraniti parkiranje u desnom smjeru na Batali, u Ulici Nikole Tesle koja postaje četverotračna cesta.

Krajem tjedna, nakon ucrtavanja ceste i parkinga, trebala bi se početi raditi nova parkirna mjesta na tri lokacije, i to na posjedu Radeljevića, iza robne kuće Minčeta, na gradskom posjedu ispod Mihajla, najavio je gradonačelnik Andro Vlahušić.

Riječ je o oko 300 parkirnih mjesta namijenjenih za javnu upotrebu građana. 

No, dio zemljišta iza Robne kuće Minčeta je u vlasništvu Basler osiguranja Zagreb d.d.. Iz Odjela marketinga i korporativnih komunikacija te tvrtke odgovorili su nam kako Društvo Basler osiguranje Zagreb d.d. nije kontaktirao nitko iz gradske uprave, vezano za zemljište u vlasništvu društva koje se nalazi na području Grada Dubrovnika. Također su istaknuli kako Grad Dubrovnik nije uzeo spomenuto zemljište u najam.

– Basler osiguranje Zagreb d.d. se ne nalazi u ugovornom odnosu sa Gradom Dubrovnikom vezano uz predmetno zemljište – zaključili su.

Pročitajte još

ZASLADITE SE ORLANDOM Kameni vitez ‘presvukao’ se u bijelu čokoladu

Dulist

DIRLJIV OPROŠTAJ Salezijanci napustili Novu Mokošicu, stigao novi župnik

Dulist

POSEBAN PROGRAM Domobrani se sjećaju svih žrtava totalitarnih i autoritarnih režima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija