Natrag
20.2.2019 04:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Bajai pobjednik Izazova Marka Pola

29.4.2013 @ 22:31 Baldo Marunčić Sport
7;7

Podijelite:

U Korčuli je prošle subote, 27. travnja, održan treći po redu Marco Polo Challenge, na kojem je nastupilo šezdesetak natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva.

Triatlonci, čije se natjecanje sastoji od tri discipline: plivanja, bicikiliranja i trčanja, posebno su dobre rezultate ostvarili u olimpijskom triatlonu, gdje se plivalo 1500 metara, bicikliralo 40 kilometara pa trčalo još deset kilometara. Kao prvi u muškoj konkurenciji u cilj je ušao mađarski triatlonac Peter Bajai iz kluba Baja. Drugi je bio Dejan Patričveić, a treći Andrej Vištica, obojica iz TK Zagreb.

U ženskoj konkurenciji najbolji je rezultat ostvarila Marina Milković iz TK Swibir, a iz tog kluba su i drugoplasirana i trećeplasirana – Maja Bonačić i Martina Ilijanić.

U Sprint triatlonu prvo mjesto pripalo je splitskoj ekipi Untouchables, a održan je i triatlon osnovnih škola te ulična utrka na 10 kilometara u kojoj je prvo mjesto osvojio Kristijan Sindik.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana