Sport

BADMINTON Zlato, srebro i bronca za Miu Čerjan

BADMINTON Zlato, srebro i bronca za Miu Čerjan

Mia Čerjan bila je najuspješnija članica BK Aediuma na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete (U13) i mlađe juniore (U17), koje se proteklog vikenda održalo u Čakovcu.

Čerjan je osvojila zlato u ženskom paru s Ingom Sadaić, nakon slavlja nad zagrebačkim parom Martinuš-Rendulić. U istoj konkurenciji Barbara Janičić osvojila je broncu u paru s Irom Misir (Velika Gorica).

Srebrnu medalju Čerjan je osvojila u pojedinačnoj konkurenciji. Nanizala je tri pobjede do finala, gdje ju je porazila Inga Sadaić. Barbara Janičić i Nikolina Kabiček dohvatile su četvrtfinale, a Maris Guca zapela je u osmini finala.

Broncom se Čerjan okitila u mješovitom paru s Čakovčaninom Lukom Grubićem, čime je upotpunila set medalja.

U mlađekadetskoj kategoriji brončane su u paru bile Nika Matana i Nika Masle, koje su pojedinačno zapele u osmini finala, kao i Marko Janičić u pojedinačnoj konkurenciji kod mlađih kadeta.

U mlađekadetskoj kategoriji nastupilo je ukupno 18 natjecatelja iz devet klubova, a u mlađejuniorskoj kategoriji 16 natjecatelja iz sedam klubova. BK Aeidum nastupio je sa sedam igračica i igrača pod vodstvom trenera Ratka Galjera i Vlaha Čerjana.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist