Natrag
16.2.2019 14:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

BABLJE LJETO SE NASTAVLJA Dubrovnik među najtoplijim gradovima, u povijesti mjerenja!

13.10.2018 @ 11:34 Dulist Aktualno

Podijelite:

Bablje ljeto uz iznadprosječnu toplinu nastavit će se i idućih dana.

Zbog iznadprosječnihtopline, ne samo ovog mjeseca, nego i dosadašnjeg dijela godine trenutačno su među najtoplijima u povijesti mjerenja Dubrovnik, Split i Hvar, prenosi HRT.

Vakula je rek’o kako će na jesen i dalje podsjećati samo kraći dani, u unutrašnjosti i jutarnja magla nakon koje će prevladavati sunčano, početkom tjedna uz nešto više oblaka, na Jadranu i jugo, te samo malu vjerojatnost gdjekoje kapi kiše. Od srijede ponovno sunčanije, uz buru.

Sunčano će, većinom i vedro biti danas na srednjem i južnom Jadranu te u unutrašnjosti Dalmacije, po čijim je nizinama ujutro moguća magla. U noći i prijepodne bit će uglavnom slabe i umjerene bure, zatim slabog vjetra promjenljiva smjera, uz koji će more biti većinom malo valovito, temperature od 20 do 22 °C. Najviša temperatura zraka oko 25 °C.

Isto tako, iznadprosječno toplo bit će i na Jadranu, gdje će i u nedjelju biti sunčano, a u ponedjeljak i utorak, uz slabo do umjereno jugo, prolazno oblačnije, no uglavnom bez oborina. Od srijede ponovno većinom sunčano uz buru, te i dalje relativno toplo.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana