Natrag
19.2.2019 16:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Atlantida svira na stopi Pelješkog mosta

17.12.2013 @ 16:37 Nikša Miletić dulist IN

Podijelite:

U subotu točno u podne, dubrovačka rock grupa Atlantida održat će koncert/performans „Zvučni most“, kojemu je cilj zvukom povezati Dubrovnik s ostatkom Hrvatske i Europske unije.

Koncert će se održati upravo na stopi započetog pelješkog mosta u Brijesti, na poluotoku Pelješcu.

''Kao i većina naših sugrađana, isfrustrirani smo situacijom u kojoj se nalazi naš Grad; biti dijelom Republike Hrvatske i EU, a u isto vrijeme biti odvojen. Ovom osjećaju nezadovoljstva sigurno nije pomogla niti izjava Ministra prometa, da cesta prema Dubrovniku sigurno neće prije 2050. Kao da ovo nije dovoljno, svjedoci smo i stalnog izmještanja institucija iz Grada, koji je u velikom broju primjera bio prvi koji je te institucije uopće i imao na ovim prostorima. Mi, kao glazbenici odlučili smo reagirati i pomoći na način na koji mi najbolje znamo – glazbom. Pod sloganom "ČUJETE LI NAS" želimo da se naš glasni zvuk čuje i u ostatku Lijepe naše'', stoji u njihovom priopćenju za medije.

 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana