Natrag
26.5.2018 23:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Armirani beton bez slavlja za 20. godišnjicu

10.7.2012 @ 7:39 Andrea Falkoni Račić Sport

Podijelite:

Sedmog dana najvećeg turnira u Dubrovniku, jubilarnog Turnira na malih barica Montovjerna 2012. odigrano je, kao i prethodnih dana, sedam utakmica.

U prvoj utakmici RU Pallace je svladao ''doktore'' rezultatom 4:2, a potom nakon regularnih 0:0, Civilna zaštita Dubrovačko-neretvanske županije 'slavila' je protiv momčadi Kono rezultatom 4:2. Elektro team je s visokih 7:3 svladao C. b. Movidu, dok je Babin kuk teškom mukom, tek u drugom dijelu utakmice, svladao ovogodišnjeg slavljenika, momčad Armirani beton, koja slavi dvadesetu godišnjicu nastupanja na turniru.

U vrlo tvrdoj i borbenoj utakmici između Pet shop Scoobyja i Crvene funjestre konačan rezultat bio je pravednih 1:1. U pretposljednjem susretu sedmoga dana Gorica je pogotkom Doriana Di Lidda svladala Konobu Zvonik 1:0. Redikulsi Mokošica, nakon što su izgubili u prvom kolu, u drugom su, bez većih poteškoća, došli do prvih bodova. U susretu protiv Batale, ekipa iz Mokošice slavila je s uvjerljivih 4:0.

Utorak je bio slobodan dan, a već u srijedu, 11. srpnja natjecanje se nastavlja po uobičajenom rasporedu. Dvije momčadi iz svake skupine izborit će izravan plasman u šesnaestinu finala. Ždrijeb utakmica šesnaestine finala neće biti održan kao i proteklih godina, nego će se križanjem skupina (A-B, C-D, E-F, G-H, I-J, K-L,M-N i O-P) dobiti raspored utakmica za borbu među 16 najboljih.

 
REZULTATI UTAKMICA 09. SRPNJA
Natjecanje po skupinama – 7. dan
u Docs I : R.U. Palace 2 : 4
Civilna zaštita DNŽ : Kono 0 : 0
Elektro team : Caffe bar Movida 7 : 3
Babin kuk : Armirani beton 3 : 0
Pet shop ''Scooby'' : Crvena funjestra 1 : 1
Konoba Zvonik : Gorica 0 : 1
Batala : Redikulsi Mokošica 0 : 4

RASPORED UTAKMICA 11. SRPNJA
Natjecanje po skupinama – 8. dan
18:40 Strava team – Pizzeria Panika
19:20 Crno polje – Konoba Bonaca Sustjepan
20:00 All-in – Konoba Koloseum
20:40 Ura Nage – Caffe bar Petrunjela
21:20 Kod Rade – FK Čančara 2011
22:00 23 – Prima
22:40 Konoba Belin Žrnovo (o. Korčula) – Fast food Gavun

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana