Grad

APEL IZ ČOKOLINA ‘Oronule i slomljene sprave opasne su za djecu, a nitko ih ne popravlja’

Mališani Čokolina zbog opasnosti od oronulih i slomljenih sprava ne mogu se igrati na dječjem igralištu na dnu naselja.

Naime, iz Čokolina nam je stigao apel zbog ovog dječjeg igrališta, na kojemu, kako nam kažu roditelji, nema ni adekvatnog osnovnog održavanja, odnosno čišćenja komunalnog otpada, ali i biljnog otpada. O izmetu kućnih ljubimaca ne treba niti govoriti, ali za to bi se u prvom redu trebali pobrinuti njihovi vlasnici.

-U više smo navrata kontaktirali gradski komunalni ured vezano za osnovno održavanje te smo pokušavali saznati tko je odgovoran za održavanje sprava u parku. Već dva mjeseca nemamo povratnu informaciju – ističe naša sugrađanka, koja se s apelom obratila u ime brojnih roditelja Čokolina, dodavši kako više ne znaju na koji način riješiti ovaj problem prije nego li se neko dijete ozlijedi.

-Kako se isti problem poteže već nekoliko godina za dugoročno rješenje ne preostaje nam ništa drugo nego moliti se da se u naselje doseli neki političar s djecom jer bi se to sigurno vrlo brzo i riješilo – zaključuje.
Nadamo se kako će se ovo igralište popraviti čim prije, na radost mališana i njihovih roditelja.

Pročitajte još

NAPREDUJU PUNOM PAROM Radovi u Ulici kardinala Stepinca gotovi do svibnja

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

AVIZAVAMO PUK DUBROVAČKI! Udruga Nazbilj u ponedjeljak izvodi novi škerac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija