Natrag
25.3.2019 02:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

APEL EKO OMBLIĆA Dokad divlje odlagalište u srcu Mokošice?

22.3.2018 @ 13:13 Dulist Vaše vijesti
7;7

Podijelite:

Mokoške ekološke udruge Zeleni Forum i Eko Omblići uputili su otvoreni apel Okolišnoj inspekciji Ministarstva zaštite okoliša i energetike RH te komunalnim službama grada i Mokošice u vezi divljeg odlagališta u Ulici od izvora 63 I 65 ispred zgrada za branitelje u Novoj Mokošici.

-Dokad divlje odlagalište starog asfalta, cijevi i betonskih ploča usred Mokošice? Odbačene stare betonske ploče i komadi starog asfalta pomiješani s cijevima leže u Ulici od izvora 63 i 65 u naselju Nova Mokošica ispred dviju zgrada za branitelje! Tko je naredio ovakvo nešto, pitaju nas brojni Mokošani preko našeg Zelenog telefona Eko Fona 020/453-850, s obzirom da se radi o zaštićenom krajoliku Rijeke dubrovačke! – ističe se u apelu.

-Ova cijela gomila teških betonskih ploča, cijevi i starog asfalta je velika priijetnja i opasnost obližnjoj Sportskoj dvorani Osnovne škole Mokošica koja se nalazi ispod ovog divljeg odlagališta. Inače, ovo područje je sklono kilzanju pogotovo iza ovih obilnih kiša! Hitno ispitati i što prije dignuti i sanirati ovo divlje odlagalište. Inspektori zaštite okoliša zaštićenih područja kao što je Rijeka dubrovačka, gdje ste? – pita se u apelu voditeljica Zelenog telefona Eko Fona Jadranka Šimunović.

Komentari





O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana