Natrag
22.2.2019 11:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Anonymousi prosvjeduju u petak u Dubrovniku

12.3.2013 @ 12:37 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Anonymousi Croatia na svojoj facebook stranici pozivaju Dubrovčane da se priključe ovaj peta u 17 sati na ulazu u Grad s Pila na prosvjedi pod sloganom „ Dosta je socijalne nepravde! i „Naređujemo transparentnost državne blagajne“.

Podsjetimo, na Markovu trgu ispred Sabora članovi civilnih udruga su prosvjedovali u siječnju,a prosvjedovali su protiv Zakona o strateškim investicijama. Val nezadovoljstva građana radom Vlade je sve veći kod građana.

– U petak, 15. ožujka u 17 sati na vrata od Pila Anonymousi i Occupy Croatia pozivaju Dubrovčane na mirni prosvjed. Uslijedit će mirna šetnja do Svetog Vlaha.Naš povod je otpor političko-tajkunskoj eliti, a naš cilj uspostava direktne demokracije. Zahvaljujemo! – poručili su iz Occupy Dubrovnik.
 
Ostaje pitanje hoće li Dubrovčani i dalje trpjeti ovakav rad Vlade i ovakvog vođenja države ili će ipak svemu reći dosta i izaći na ulice.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana