Politika

Andrić na promociji kataloga ”Dobrodošli u EU”

U povodu proslave Dana Europe, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Teo Andrić, u pratnji svojih zamjenika Davora Miloglava i Veljka Anića, sudjelovao je na promociji kataloga ''Dobrodošli u EU''.

Riječ je o katalogu u kojem su predstavljeni projekti sufinancirani sredstvima Europske unije na području Dubrovačko-neretvanske županije, u razdoblju 2009. – 2013. godine. Predstavljanje u Gradskoj kavani upriličili su Regionalna razvojna agencija DUNEA i Europski dom Dubrovnik, u suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom. Knjižicu su predstavili župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić, direktorica
Regionalne razvojne agencije DUNEA-e Melanija Milić i predsjednica Europskog doma Dubrovnik Adriana Kremenjaš – Daničić.

-EU fondovi dio su mojeg i HDZ-ovog programa. Zalagat ću se da ti projekti budu izvor novih mogućnosti, novih razvojnih potencijala našeg Grada. Čim preuzmemo upravljanje Gradom predstavit ćemo nekoliko jakih komunalnih i infrastrukturnih projekata i prijaviti ih za sufinanciranje putem europskih strukturnih fondova. U dubrovačkoj gradskoj upravi, gradskim trgovačkim društvima i javnim ustanovama, postoji veliki broj mladih i obrazovanih ljudi, koji će moći raditi na pripremi projekata za europske fondove, projekata koje je dosadašnja gradska vlast u potpunosti ignorirala. Znat ćemo iskoristiti članstvo u Europskoj uniji, realizirati strateške gradske projekte kako bismo mogli osigurati bolju budućnost svima nama, našoj djeci, obiteljima i našemu gradu' – rekao je Teo Andrić.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

BARAČEV ODGOVOR VLADAJUĆIMA: Grad nije HDZ, Grad nije Mato Franković. Grad su svi građani!

Dulist

AKO POSTANE POVJERENICA Šuici se ‘smiješi’ vrtoglava mjesečna plaća

Dulist

HDZ ‘OPLEO’ PO SDP-U ‘Barač je treći put izdao interese Grada’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija