Natrag
20.2.2019 02:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Andrić: Imam iskustvo, znanje i viziju

6.3.2013 @ 14:16 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Spreman sam se uhvatiti tog posla iako sam svjestan da je vrlo odgovoran i težak. Međutim, sadašnja gradska vlast ne radi dobro. Rade stihijski.

Mislim da sam kao dijete ovog Grada jako dobro upoznat sa svim problemima, a posebno nakon što sam u svojim 30-im godinama s puškom u ruci branio Grad, kasnije sam vodio i Ured za obranu, bio direktor Vodovoda Dubrovnik, te član Gradskog poglavarstva i Gradskog vijeća – rekao je ekskluzivno za duList HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Teo Andrić. 

– Zahvaljujem se svim članovima Gradskog odbora HDZ-a i svim koalicijskim partnerima koji su me jednoglasno izabrali za kandidata – istaknuo je Andrić.

Na pitanje je li HDZ kasno izašao s imenom svog kandidata odgovora:  
– Mislim da smo potpuno na vrijeme izašli s kandidatom, i da nije bilo potrebe to učiniti ranije – govori Andrić. 

O taktici u kampanji nije htio danas govoriti. Tek je poručio kako ima viziju, ali će se sve konkretno znati kroz nekoliko dana na predstavljanju izbornog programa, a, iako ga ne zanima konkurencija, smatra kako će mu najveći konkurent u utrci za čelnog čovjeka Grada biti SDP-ov Niko Šalja.

– Moja je prednost moje iskustvo u timskom radu. Iako ću ja biti prvi, okupit ću tim stručnjaka, a tome u prilog govori i izbor dva dogradonačelnika u osobama Davora Miloglava i Veljka Anića. Mislim da ću posao gradonačelnika jako dobro raditi s obzirom na svoje znanje, iskustvo, volju i želju – zaključio je Andrić.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana