DuList INUrednički izbor

Andrea Zvono krstila kćer, Adriana Đurđević je bila kuma

Andrea Zvono krstila kćer, Adriana Đurđević je bila kuma

U obitelji Zvono i Bašić ove je nedjelje vladalo pravo veselje. Dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono Bašić i Antun Bašić krstili su svoju kćer Domenicu. ‘Sve je bilo kao iz bajke, jako sam zadovoljna’, reći će Andrea za događaj kojem je prisustvovalo 80 ljudi.

Kuma malene Domenice bila je Adriana Đurđević koja je nosila bijelu haljinu, inače Andreinu kreaciju, a sve je upotpunila crvenim detaljima kao što su rajf i cipele.

-Adriana je moja dugogodišnja prijateljica i za nju sam se odlučila prije 2 i pol godine nakon moga vjenčanja. Muž i ja smo odmah rekli da će Adriana biti kuma našem djetetu. Ona je to zaslužila. Samo ću reći da je osoba velikog srca. Moja Domenica je dobila kumu za poželjeti – rekla je modna dizajnerica. Osim Adriane, i Andrea je bila odjevena u vlastitu kreaciju od satena i čipke, kao i malena Domenica. No, prinova u obitelji Bašić je nakon krštenja presvučena u posebnu kreaciju koja je stigla iz Italije. Cipelice su rađene po njenim mjerama jer još nema broja za nju, kaže Andrea.

Prostor u hotelu Rixos Libertas, gdje se i odvilo druženje obitelji i najbližih nakon krštenja, bio je ukrašen balonima u zlatnoj i rozoj boji. Tim iz Splita radio je dekoracije s još nekoliko ljudi iz Dubrovnika. ‘Sve se pazilo do detalja’, naglašava Zvono. Svaki gost je na kraju dobio i mali poklon, odnosno zahvalnicu u obliku magneta s fotografijom Domenice. Atmosferu je u potpunosti dignuo glazbeni sastav iz Mostara.

Za tortu je bila zadužena Dubravka Falkoni Matić, a za ostale slastice kulinarski tim iz Hotela Rixos.

Inače, Zvono svakodnevno radi na novim kreacijama. ‘Ubacili smo ove jeseni predivne mekane džempere-haljine koju su nosivi na sve’, ističe.

-Moram najaviti da će butik u hotelu Rixos Libertas biti zatvoren od 10. studenog do 1. travnja radi renoviranja hotela jer će biti sve zatvoreno. Mi ćemo i dalje normalno raditi, ali će se morati zvati prije na naš kontakt broj i doći u našu radionicu – rekla je.

Ovim putem šaljemo čestitke!

Foto: DT Studio

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist