Natrag
22.3.2019 00:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Andrea Novaković umjesto dr. Markovića

17.1.2012 @ 12:09 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Andrea Novaković sjest će u Gradsko vijeće Grada Dubrovnika umjesto SDP-ove vijećnice Ane Kordić koja ga je napustila radi nezadovoljstva odnosima unutar vladajuće koalicije.

Iako je nedavno potvrđeno kako će umjesto Kordić prisegnuti dr. Ante Marković, on je nedavno slomio oba dvije ruke, a čak je bilo riječi kako će bez problema obavljati svoju vijećničku dužnost, no njega će ipak zamijeniti Andrea Novaković iz agencije DUNEA.

Podsjetimo, Gradsko vijeće je napustio i Oleg Valjalo koji je otišao na  mjesto zamjenika ministra turizma, a umjesto njega trebala bi prisegnuti Mira Skansi.

Ovime se iscrpio broj SDP-ovaca s koalicijske liste koji mogu ući u Gradsko vijeće, osim naravno dr. Markovića koji će to moći učiniti nakon oporavka, ukoliko bude potreban. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana