Natrag
18.2.2019 11:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Ana u Gradu” otvara se “Pozdravom ljetu”

19.6.2013 @ 11:24 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

Pred nama je treći po redu festival „Ana u Gradu“, koji će i ove godine biti otvoren posebnim programom “Pozdrav ljetu” u petak, 21. lipnja u 5 sati ujutro.

Tada će u amfiteatru na Srđu violončelistica Ana Rucner, u pratnji pijanistice Andrijane Sesar, meditacijskom klasičnom glazbom u svitanje proslaviti početak ljeta i Svjetski Dan glazbe. Koncert „Pozdrav ljetu“ Anin je poklon Dubrovčanima i gostima Grada.

Vrijedi napomenuti kako će Libertasovi autobusi tog jutra voziti na posebnoj liniji do Srđa, i to prema rasporedu:
4.00 – Polazak s Autobusnog kolodvora Dubrovnik sa zaustavljanjima:
4.05 – autobusna stanica kraj Grawe centra
4.10 – autobusna stanica kraj Ville Čingrije – Boninovo
4.15 – autobusna stanica – Pile
6,30 – povratak sa Srđa sa zaustavljanjima: autobusni kolodvor, Grawe, Boninovo, Pile.
Cijena autobusne karte iznosi: 15 kuna po smjeru (plaćanje u autobusu)

Program festival nastavlja se u subotu, 22. lipnja u 21 sat u atriju Kneževa dvora programom “Mojih pet minuta”. Ana Rucner i djeca Dječjeg doma Maslina predstavit će se publici cjelovečernjim glazbeno-dramskim kolažom. Prihod od ulaznica s ovog koncerta namijenjen je djeci Masline i ostvarenju njihove ljetne želje da zarade svoj vikend na Mljetu.
Cijena ulaznice je 50 kuna, a mogu se kupiti u agenciji Dubrovnik PartneR, na adresi Vukovarska 26, svakim radnim danom od 9 do 16 sati i sat vremena prije početka koncerta ispred Kneževa dvora.

Program festivala završava u nedjelju, 23. lipnja u 10 sati, kada će Ana Rucner nastupiti tijekom redovne nedjeljne svete mise.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana