Aktualno

‘ANA U GRADU’ Do Srđa s dva autobusa, najavljena i privremena prometna regulacija

Organizatori koncerta ‘Ana u Gradu’ uputili su obavijest o privremenoj prometnoj regulaciji zbog održavanja koncerta Ane Rucner 21. lipnja u amfiteatru Excelsa nekretnina na Srđu

Ove godine, zbog velikog interesa građana za koncert ‘Pozdrav ljetu’, dubrovački javni autoprijevoznik Libertas osigurao je dva velika autobusa koji će u 4 h ujutro s dvije lokacije prevoziti građane do Bosanke. Prvi autobus kreće u 4 h ujutro s Pila i vozi direktno do Bosanke. Drugi autobus kreće u 4 h s kolodvora sa stajanjem u 4.05 h Grawe centar, 4.10 h Vila Čingrija – Boninovo, 4.15 h Pile, 4:20 Ilijina glavica. Zbog sigurnosti građana autobusi će putnike dovesti do Bosanke odakle će ih shuttle vozila ‘Gulliver Travela’ prevoziti do amfiteatra Excelsa nekretnina na Srđ.

Organizator je u suradnji s prometnom policijom osigurao posebnu regulaciju prometa. Od 3.30 sati ujutro do početka koncerta prednost će imati sva vozila u smjeru od magistrale prema Srđu, dok će vozila koja se vraćaju sa Srđa u to vrijeme biti povremeno propuštana prema Bosanki i usmjerena na Brgat. Nakon koncerta prednost će imati vozila iz smjera Srđa i neće se usmjeravati na Brgat već će biti propuštena prema magistrali, dok će vozila od magistrale prema Srđu biti preusmjerena preko Brgata. Na taj način organizator planira smanjiti gužve i stvoriti sigurnije uvjete dolaska na Srđ kao i odlaska.

-Molimo sve građane da krenu na vrijeme te da se ovisno o mogućnostima organiziraju da s manje vozila dođu na Srđ. Iza 7 sati će se ukinuti posebna prometna regulacija i promet će se odvijati sukladno prometnim pravilima – poručuju organizatori.

 

Pročitajte još

‘DANI SPOJENIH SEMAFORA’ Kolone kroz Župu, naoružajte se strpljenjem

Dulist

FRANKOVIĆ I DALJE ČVRSTOG STAVA Nema suradnje s Trebinjem bez isprike

Dulist

RAVNATELJICA CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB RUŽICA MISIR Prijete nam svakodnevno. Ne odustajemo!

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija