Aktualno

‘ANA U GRADU’ Do Srđa s dva autobusa, najavljena i privremena prometna regulacija

'ANA U GRADU' Do Srđa s dva autobusa, najavljena i privremena prometna regulacija

Organizatori koncerta ‘Ana u Gradu’ uputili su obavijest o privremenoj prometnoj regulaciji zbog održavanja koncerta Ane Rucner 21. lipnja u amfiteatru Excelsa nekretnina na Srđu

Ove godine, zbog velikog interesa građana za koncert ‘Pozdrav ljetu’, dubrovački javni autoprijevoznik Libertas osigurao je dva velika autobusa koji će u 4 h ujutro s dvije lokacije prevoziti građane do Bosanke. Prvi autobus kreće u 4 h ujutro s Pila i vozi direktno do Bosanke. Drugi autobus kreće u 4 h s kolodvora sa stajanjem u 4.05 h Grawe centar, 4.10 h Vila Čingrija – Boninovo, 4.15 h Pile, 4:20 Ilijina glavica. Zbog sigurnosti građana autobusi će putnike dovesti do Bosanke odakle će ih shuttle vozila ‘Gulliver Travela’ prevoziti do amfiteatra Excelsa nekretnina na Srđ.

Organizator je u suradnji s prometnom policijom osigurao posebnu regulaciju prometa. Od 3.30 sati ujutro do početka koncerta prednost će imati sva vozila u smjeru od magistrale prema Srđu, dok će vozila koja se vraćaju sa Srđa u to vrijeme biti povremeno propuštana prema Bosanki i usmjerena na Brgat. Nakon koncerta prednost će imati vozila iz smjera Srđa i neće se usmjeravati na Brgat već će biti propuštena prema magistrali, dok će vozila od magistrale prema Srđu biti preusmjerena preko Brgata. Na taj način organizator planira smanjiti gužve i stvoriti sigurnije uvjete dolaska na Srđ kao i odlaska.

-Molimo sve građane da krenu na vrijeme te da se ovisno o mogućnostima organiziraju da s manje vozila dođu na Srđ. Iza 7 sati će se ukinuti posebna prometna regulacija i promet će se odvijati sukladno prometnim pravilima – poručuju organizatori.

 

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist