Natrag
20.2.2019 02:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ana Konjuh osvojila Orange Bowl!

9.12.2012 @ 14:30 Baldo Marunčić Sport
4;4

Podijelite:

Ana Konjuh pobjedila je u finalu Orange Bowla. Ana je odlično otvorila meč sa 6:3, a u drugom setu  razbila Čehinju Katarinu Siniakovu sa 6:2 za veliki uspjeh u Floridi.

Nakon što je prošle nedjelje osvojila juniorski turnir “Eddie Herr”, mlada dubrovačka tenisačica Ana Konjuh danas je osvojila još jedan turnir na Floridi – Orange Bowl!

Orange Bowl najcjenjeniji je juniorski turnir nakon četiri Grand Slama i u teniskim krugovima smatra se neslužbenim svjetskim prvenstvom.

Podsjetimo, od početka godine do danas Konjuh je od 860. mjesta na juniorskoj rang ljestvici došla do Top 10, a osvajanjem Orange Bowla mogla bi dohvatiti četvrto mjesto na ljestvici. Vrijedi istaknuti kako je Ana polufinalu eliminirala prvu juniorku svijeta, Amerikanku Taylor Townsend (4:6, 6:1, 6:3).

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana