Aktualno

Ana Hrnić nova direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika

Ana Hrnić dobila je jedoglasnu potporu članova Turističkog vijeća koje se održalo u ponedjeljak ujutro te je postala nova direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika. Ovu su informaciju potvrdili iz Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Podsjetimo, Hrnić je već u javnosti bila spominjana kao najizglednija kandidatkinja za ovu poziciju. Javnu potporu iskazao joj je i gradonačelnik Mato Franković, ali i predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž. Dodajmo i da su uz prijavu Ane Hrnić za ovu poziciju bile i one Tonćija Skvrce te Aide Džubur.

Ana Hrnić rođena je 1983. u Dubrovniku, gdje je završila American College of Management and Technology (RIT). Time je stekla zvanje diplomirani ekonomist managementa. Bogato radno iskustvo u turizmu stjecala je od 2003. godine, a od ožujka 2015. godine obnaša funkciju direktorice sektora Specialist u agenciji Gulliver Travel d.o.o. zaduženog za grupe, ture , FIT i Mini Cruise.

Pročitajte još

PITALI SMO GRAĐANE ‘Ako je nekoga strah koronavirusa, neka bježi ća’

Dulist

NOVI INCIDENT U HE DUBROVNIK Generator poplavljen velikim količinama vode

Dulist

RITOV JUBILARNI 20. ‘DAN KARIJERA’ Doznajte kako postati radnik kojeg svi žele

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija