Natrag
20.2.2019 20:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ako ste zaljubljeni u lutkarski teatar, od ovog četvrtka posjetite park Gradac

5.7.2018 @ 7:28 Dulist Kultura

Podijelite:

Od 5. do 8. srpnja održat će se mali festival lutkarstva Pupica u organizaciji Aster – kulturnog društva Dubrovnik. Festival je namijenjen djeci od 4 do 12 godina, njihovim roditeljima, bakama i djedovima te ostalim zaljubljenicima u lutkarsko kazalište, a održat će se u parku Gradac.

Festival će se otvoriti u četvrtak, 5. srpnja u 9:30. Prvi dan festivala na programu je pripovijedanje bajke te kratka predstava Kraljević žabac i čelični Henrik u izvedbi lutkarske družine Dobrissimo te radionica izrade lutaka za djecu. Taj isti dan u poslijepodnevnim satima pripovijedat će se bajka u Kući Bukovac u Cavtatu.

Dnevni program se sastoji od pripovijedanja bajke te predstave. U petak možete pogledati Tri praščića, također u izvedbi Dobrissima, u subotu Macu Papučaricu koju će izvesti Tanja Bletić iz Slovenskog društva Lipa – Dubrovnik, a u nedjelju Dobrissimo će izvesti Čarobni grah.

Dvije radionice izrade lutaka za djecu održat će se u četvrtak i petak u 11 sati. Potrebno se prijaviti na mail: asterdubrovnik@gmail.com.

U subotu i nedjelju program će se odvijati u poslijepodnevnim satima – uvijek na istome mjestu – po sredini parka Gradac. U slučaju kiše program će se održati u prostoru Teatra Lero u Lazaretima. Program je besplatan za sve posjetitelje.

Detaljan program možete pogledati na Facebook stranici te web stranici Astera.

-Donesite dekice, hranu i sve potrebno i dođite uživati u parku, bajkama i lutkama!-Poručuju iz Astera

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana